Site Overlay

Verkoopsvoorwaarden

Bedankt voor het winkelen bij Geert Bruers Fotografie! Door een bestelling te plaatsen op geertbruersfotografie.pixieset.com, accepteert u de onderstaande verkoopsvoorwaarden. Lees ze aandachtig door. Deze items kunnen op elk moment worden bijgewerkt. Neem contact op met Geert voor eventuele vragen.

Let op: door afdrukken en / of andere fysieke producten van Geert Bruers Fotografie te kopen, hebt u enkel een licentie om de afbeeldingen voor beperkt persoonlijk gebruik te gebruiken. Tenzij uw sessiekosten of uw aankoop een download van digitale bestanden en een bijbehorende release voor persoonlijk gebruik omvat. Anders hebt u geen licentie om digitale kopieën van uw afbeeldingen te maken of elders exemplaren af te drukken.

Annulatie / retour-beleid

Tenzij anders aangegeven, zijn producten die door Geert Bruers Fotografie verkocht worden op geertbruersfotografie.be en geertbruersfotografie.pixieset.com niet-annuleerbaar vanwege het aangepaste karakter van de transactie en de preventie van illegale reproductiefaciliteiten. Vervangende artikelen voor beschadiging tijdens verzending of verkeerd geïdentificeerde afbeeldingen worden binnen de 14 dagen retour voor vervanging aangeboden, tenzij anders vermeld. Alle retourzendingen voor vervanging moeten aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Alle producten moeten compleet worden geretourneerd.
  • Geert Bruers Fotografie accepteert geen items die opzettelijk fysiek zijn beschadigd of misbruikt.
  • Alle retourzendingen moeten franco worden verzonden.
  • Alle gerelateerde kosten (verzend- en retourkosten) worden niet in alle gevallen voor alle producten terugbetaald.
  • Houd rekening met 2-3 weken voor alle vervangende bestellingen.
  • Claims voor ontbrekende producten moeten binnen 10 dagen na datum van verzending worden gemeld.

Geweigerd of retours zonder toestemming.

Zendingen die zonder toestemming worden geweigerd of die worden geretourneerd omdat het adres ongeldig was, zijn onderworpen aan een vergoeding van 15% plus toepasselijke verzend- en administratiekosten.

Typ- en fotografische fouten

Geert Bruers probeert zo nauwkeurig mogelijk te zijn in de prijzen, evenals onze typ- en fotografische afbeeldingen van producten die te koop worden aangeboden; We kunnen echter niet garanderen dat productbeschrijvingen / specificaties, prijzen of andere inhoud op geertbruersfotografie.be en geertbruersfotografie.pixieset.com nauwkeurig, volledig of actueel zijn. In het geval dat een product wordt vermeld tegen een onjuiste prijs als gevolg van typografische, informatieve, technische of andere fouten, heeft Geert Bruers het recht om naar eigen goeddunken de weergegeven prijs te eren of de geplaatste bestellingen te weigeren of te annuleren, mits terugbetaling van de betaalde prijs.

Order acceptering

Uw indiening van een bestelling en / of ontvangst van een orderbevestiging, geautomatiseerd of anderszins, betekent niet dat wij een dergelijke bestelling accepteren. Geert Bruers behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken elke bestelling te annuleren die wij noodzakelijk achten, ongeacht de bestelstatus of of u een bevestiging van de bestelling hebt ontvangen. We behouden ons het recht voor om aanvullende informatie van u te vragen voordat we een bestelling accepteren of verwerken.

Verkoopbeleidsovereenkomst

Door een bestelling te plaatsen op geertbruersfotografie.be en geertbruersfotografie.pixieset.com, heeft een klant ingestemd met de verkoopvoorwaarden zoals aangegeven op deze website. Door een bestelling te plaatsen op geertbruersfotografie.be en geertbruersfotografie.pixieset.com, heeft een klant ingestemd met het totale bedrag van de verkoop en heeft Geert Bruers toestemming gegeven om de betaling te innen via de door de klant opgegeven betaalmethode. Geert Bruers behoudt zich het recht voor om deze site en deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen.

Privacy- en beveiligingsbeleid

Geert Bruers verhuurt, verhandelt, leent of verkoopt uw ​​persoonlijke gegevens, of enige andere informatie die u kan identificeren, niet aan derden. We doen er alles aan om de privacy van onze klanten te beschermen. De informatie die we verzamelen, wordt gebruikt om uw bestelling te verwerken en uw winkelervaring te verbeteren. Meer info hierover vind u in onze privacy verklaring.

COPYRIGHT © 2020 GeertBruersFotografie

Copyright © 2021 Geert Bruers Fotografie. All Rights Reserved. Persoonsgegevens en Privacy Verklaring | Catch Vogue Pro by Catch Themes