Site Overlay

Zwangerschapsfotografie

Je bent zwanger, gefeliciteerd. 

Je bolle buik is uniek, geen enkele zwangerschap is hetzelfde. Jouw lichaam bereidt zich voor op de komst van een nieuw klein mensje en dat mag je met veel trots laten zien aan de wereld! Hoog tijd dus om een unieke reportage te laten maken van deze fase in je leven. 

Ik hou van lifestyle zwangerschapsfotografie, verwacht dus zeker geen al te geposeerde foto’s.  Je partner en eventuele broertjes en/of zusjes mogen zeker niet ontbreken.   We gaan altijd eerst in interactie met jouw als klant.  Dit om een zo mooi mogelijk resultaat te bekomen.  Wat zie jij graag, wat is jouw ding, …  zo kan ik mij het focussen op jouw!  

Zwangerschapsfotografie is het mooist rond de 32e week van de zwangerschap. Je buikje is dan op z’n mooist bol en jij bent zelf nog fit genoeg om te poseren. Omdat we met natuurlijk licht werken, is een afspraak mogelijk overdag tijdens een vakantie of in het weekend. Hou er wel rekening mee dat weekends snel zijn volgeboekt.

Wij kunnen eventueel een make-up artiest voorzien voor tijdens de fotoreportage. Voor meer informatie of vragen over zwangerschapsfotografie bij Geert Bruers Fotografie, mag je ons steeds contacteren. Zwangerschapsshoots kunnen doorgaan op locatie, of nabij onze studio te Pelt.

Na jouw boeking ontvang je een mail met meer uitleg over de werkwijze voor zwangerschapsfotografie. Hier vind je ook tips terug voor kleding en andere zaken waar je best rekening mee kan houden voor de fotoshoot.

Enkele weken na de zwangerschapsfotografie zijn de foto’s klaar en krijg je ze op een usbstick in hoge resolutie en zonder watermerk. Prints, albums en canvassen zijn eventueel ook mogelijk als nabestelling.

Copyright © 2021 Geert Bruers Fotografie. All Rights Reserved. Persoonsgegevens en Privacy Verklaring | Catch Vogue Pro by Catch Themes