Heb je binnenkort een communicant?

Communiefoto's?

Gaan we het zelf doen?

Hoe kan je dit zelf aanpakken?

Er zijn natuurlijk wel enkele valkuilen!

Heb je een goed fototoestel?

Vaak is dit een stap die mensen vergeten, want ik heb toch een camera op mijn smartphone? Wel vaak hebben de foto’s later toch te weinig pixels of kwaliteit om er deftige afdrukken van te maken.

Is er een thema?

Hebben jullie als ouders een thema in gedachten?  Het kan natuurlijk ook zijn dat jullie gewoon het kind zijn of haar interesses willen laten zien.  Denk ook hier zeker over na want het zijn foto’s die lang meegaan!

Heb je een locatie?

Een locatie kan mooi zijn, maar vergeet niet dat er vaak ook storende elementen aanwezig kunnen zijn.  In het bos kan het te donker zijn, op een weiland zie je die storende graansilo van de boer, … 

Er zijn zoveel dingen om over na te denken!

Hierboven staan slechts drie van de meest voorkomende vragen.
Er zijn er echter nog zoveel meer:

De lentefeest foto’s van Lena waren magisch en ook het ontwerp voor de kaartjes was helemaal wat ik zocht, modern met een super speelse toets maar helemaal Lena!
Ben je op zoek naar iets origineels, geef geert een belletje en laat je omver blazen

Kim Brouwers

Wist je dat deze stress al kan wegvallen?

Als je dit overlaat aan een professional, dan heb jij tijd om je bezig te houden met de dingen die echt tellen.  Zoals het voorbereiden van het feest, na denken wat er nog nodig is op de dag zelf, …

En weet je wat?  De tijd die je er mee uitspaart, die kan je rustig in je gezin steken.  Of in een wijntje met een goed boek of een serie op tv.