Site Overlay

Themadagen

Meisje dat in koffertje kijkt waar licht uit komt.

Ben je op zoek naar een thema fotograaf in Pelt dan ben je op het juiste adres. Een themadag is een dag waarop ik één dag meerdere minireportages inplan. Deze vallen dan die dag allen binnen hetzelfde thema. Welke thema’s het zijn dat kan gaan van Alles tot Zo zot kun je het niet bedenken. In de aanloop van de kerstperiode zal dit meer aanleunen bij het thema kerst dan in de aanloop van de zomer. Zo kan ook jij mooie kerstkaartjes maken met foto’s van je kroost.


Deze gaan vaker door in de studio dan in de buitenlucht en dat is niet zomaar:

  • Ik kan beter bepalen welke belichting ik nodig heb.
  • Door de belichting haal ik sneller mooie resultaten.
  • Voor jonge kinderen werkt dit beter omdat ze zich snel gaan vervelen.

Zo blijft het allemaal ongedwongen en natuurlijk. Bij newborn- en zwangerschapsfotografie is er uiteraard meer dan een halfuur nodig. In overleg met jouw kunnen we samen op zoek naar de gepaste formule.

Kostprijs voor deze shoot is 75€

Wat krijg je dan?

  • Minimum 30 minuten fotografietijd
  • Een online album met alle foto’s die gemaakt zijn, deze zijn bewerkt (kleur of zwartwit), voorzien van een watermerk en in lage resolutie. Om te delen met je vrienden op bijvoorbeeld sociale media.
  • Je mag drie foto’s uitkiezen, deze krijg je in hoge resolutie (om af te drukken), zonder watermerk (deze blijven 2 weken geldig of wanneer nodig langer op aanvraag)

Een extra foto kun je aankopen via de online galerij, mocht je geïnteresseerd zijn om alle hoge resoluties aan te kopen kun je dit in een pakketprijs met me overeenkomen. (gratis foto’s zijn al verrekend in deze pakketprijs)

Bij een gewone shoot krijg je al de foto’s waarom nu niet?

Dit is een goedkopere shoot, vooral gericht op foto’s voor kaartjes aan te maken. Wanneer je meer foto’s wenst, kun je ze altijd nog aankopen.

Wil je meer info over mij als thema fotograaf in Pelt neem dan hier contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright © 2021 Geert Bruers Fotografie. All Rights Reserved. Persoonsgegevens en Privacy Verklaring | Catch Vogue Pro by Catch Themes