Site Overlay

Communie en lentefeest

Heb jij ook vaak het gevoel dat het kind geforceerd op de foto staat? Dat er wel ergens een mama staat die zegt: "Lachen hé!" waardoor je net die fake lach krijgt?

Ik ga steeds op zoek naar wat jouw kind uniek maakt! Dat kleine dingetje waardoor jij zegt: Dat is mijn kind en daar ben ik trots op!

Door mijn job als leerkracht heb ik geleerd hoe ik ontzettend snel een connectie maak met kinderen.  Ook heb ik ervaring in foto’s maken met kinderen waardoor ook hier ik weet hoe ze het snelste die camera in hun gezicht weer kunnen vergeten.  Ik probeer de communie en lentefeest reportage altijd te doen op een voor hun zo leuk mogelijke omgeving, is jouw kind een huismus, dan doen we de reportage binnen.  Is hij of zij echter een natuurkind dan trekken we de weide wereld in!  Hierdoor hebben ze vaak niet door dat het een reportage is waardoor het allemaal wat gemoedelijker loopt.

Hoe beginnen we hieraan?

Samen gaan we op zoek naar verschillende zaken, wat is het thema, wat is een leuke locatie, vooral: Wat past er bij jullie?  We spreken een datum en een tijd af en daarop zien we elkaar sowieso terug, heb je tussentijds nog vragen mag je die ook gerust stellen!

De weekenden zijn vaak sneller volgeboekt.  Gelieve op tijd te zijn 😉   Maar ben je net zoals ik iemand die toch houdt van last-minute?  Weet dat er ook woensdag namiddagen en schoolvakantie’s kunnen.

Wat is er belangrijk?

Dat een reportage voelt als een natuurlijk iets, dat niemand zich overprikkeld voelt voor we gaan beginnen.  Alles mag en niets moet! Ik weet hoe ik met kinderen moet omgaan, geef me hier dan ook het vertrouwen in!  Als kinderen ‘niet meewerken’ is dat helemaal niet erg, laat het kind in zijn eigenheid!

Wat krijg je dan per pakket?

Pakket

350

Inclusief:

  • fotosessie max 2uur
  • alle foto’s in hoge resolutie zonder watermerk twv €250
  • fotoboek 15×20 twv €150
  • 10% korting in de webshop

Wees er snel bij deze promo loopt slechts tot 20/4/2020​

Reportage

150

Inclusief:

  • fotosessie ± 1uur
  • 8 foto’s in hoge resolutie zonder watermerk

Extra

  • extra foto’s zijn bij te bestellen aan een meerprijs van € 6 foto.

Wat krijg je altijd?​

Een goed uur voor de reportage zelf.

Een online galerij met alle foto’s (bewerkt in mijn stijl, zowel in kleur als zwart-wit) voorzien van een watermerk. 

Je krijgt 8 of alle foto’s, afhankelijk van welke formule je kiest. Deze krijg je in hoge resolutie (om eventueel zelf af te drukken) zonder watermerk.

Omdat jullie moeten beslissen of de foto’s het al dan niet waard zijn word de prijs van de foto’s opgesplitst van de reportage.  Je kan natuurlijk ook kiezen voor een pakket, maar jullie kiezen de formule waar jij je het comfortabelste bij voelt!

Wist je dat voor communie en lentefeest er ook de mogelijkheid is tot het ontwerpen van verschillende soorten kaartjes zoals boekenleggers of bedankkaartjes.  Ook zijn er nog andere mogelijkheden die ik graag met jullie wil bespreken indien jullie dit willen.

Copyright © 2021 Geert Bruers Fotografie. All Rights Reserved. Persoonsgegevens en Privacy Verklaring | Catch Vogue Pro by Catch Themes