Site Overlay

Een professionele fotograaf voor mijn trouw?

Alex & Inge

Een professionele fotograaf doet dit als kostwinning, u kan ervan uitgaan dat ze ernaar streven om de beste resultaten te behalen. Zo houden ze klanten tevreden en op die manier leveren zij nieuwe klanten aan door mond aan mond reclame. Het is een motivatie die jouw vriend met een goede camera niet zal hebben.

Het ja-woord geven is één van de meest opwindende en veranderende beslissingen die je in je leven zal nemen. Omdat je er, logischer wijze, van uitgaat dat je enkel en alléén met deze ene partner zal trouwen, is het veilig om aan te nemen dat je wilt dat deze dag zo speciaal en gedenkwaardig mogelijk is. In de huidige economie willen heel veel koppels een unieke en onvergetelijke bruiloft hebben en vaak willen ze toch nog hun budget stevig onder controle hebben. Wat ze hierdoor vaak doen is kiezen voor kostenbesparende alternatieven van sommige bruiloftsdiensten.

Een van de meest realistische voorbeelden hiervan is het aanspreken van een favoriet familielid en of vriend(in) met een iets of wat goed fototoestel. Ze denken vaak dat het een verstandige keuze is omdat zoveel ‘experts’ het suggereren. Echter komt er vaak achteraf de commentaar: dat krijg je van een ‘beginnend fotograaf’. Vaak is het gewoon een recept voor een ramp en het is iets wat je liefst niet op de harde manier wil leren. Maar als u nog steeds overtuigd moet worden, dadelijk volgen er vier redenen om toch een professionele fotograaf in te huren in plaats van uw beginnende fotograafvriend.

1. Betrokkenheid

Professionals zijn gebonden aan een wettelijk contract, dus ze verschijnen gegarandeerd op uw grote dag, ongeacht het weer. Ze kunnen niet als een vriend op je afkomen om te zeggen dat het niet zal doorgaan omdat ze volgens het contract verplicht zijn om daar te zijn tenzij jij iets anders zegt. En in geval van noodsituaties, zullen ze zorgen voor een professionele vervanger.

2. Ervaring

Professionals hebben al vele uren besteed aan het fotograferen van bruiloften. Ze weten ook uit ervaring verschillende zaken. Hoe ze de moeders van de bruid en de bruidegom moeten besluipen om het shot van de tranende ogen te krijgen terwijl ze naar het gelukkige paar kijken. Wanneer de bruid die zalige glimlach zal trekken. Wanneer ze een shot moeten nemen van de bruidegom die naar haar kijkt met ontzettend veel liefde. Ze weten gewoon hoe ze de beste foto’s kunnen maken. Zelfs bij lastigere lichtomstandigheden. Ze zijn hiertoe in staat, omdat ze meer dan genoeg ervaring hebben met bruiloften. Iets wat je als ‘ontluikende fotograaf’ natuurlijk nog niet kan hebben.

3. Uitstekende resultaten

Professionals fotograferen bruiloften voor hun kost, dus u kunt er zeker van zijn dat ze ernaar streven om u de beste resultaten te geven om u tevreden te stellen zodat u ze zou aanbevelen. Het is een motivatie die je vriend met een goede camera niet zal hebben.

4. Zekerheid

Een professionele fotograaf heeft het ergste gezien en is erop voorbereid. Ze hebben een backup-camera, batterijen en geheugenkaarten bij zich. Dit enkel voor het geval er maar iets moest voorvallen met hun uitrusting. Zo zullen ze toch geen moment missen van een belangrijk deel van je bruiloft. Als u dit weet kan u zich tegelijkertijd verzekerd en opgewonden voelen omdat u weet dat u geweldige foto’s zal hebben om naar uit te kijken.

Als u toch op zoek bent om zoveel mogelijk geld te besparen voor uw grote dag, dan kan u altijd aan andere huwelijksdiensten minder geld uitgeven. Geef je trouwfoto’s niet op, aan het einde van de dag zullen het eten en de bloemen allemaal weg zijn, maar je trouwfoto’s blijven bestaan. Ze zullen een blijvend bewijs zijn van één van de belangrijkste dagen van je leven. Zo belangrijk dat je ze van de eerste keer goed wilt hebben.

Joke & Stijn

Gaan jullie nu binnenkort trouwen en wil je nog meer informatie? Benieuwd hoe ik het aanpak als fotograaf? Neem dan gerust even contact op of klik hier onder voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright © 2021 Geert Bruers Fotografie. All Rights Reserved. Persoonsgegevens en Privacy Verklaring | Catch Vogue Pro by Catch Themes